Kontorrengøring foretaget af professionelt rengøringsservice

Står du og mangler et kompetent rengøringsservice, der kan klare din kontorrengøring? Hos Rask Rengøring og Service kan vi hjælpe med kontorrengøring. 

Vi holder til i Ballerup, men kommer også gerne til Herlev, Glostrup og omegn, når du har brug for professionelle folk. 

Når du benytter dig af vores rengøringsservice, vægter vi omhyggelighed og grundighed højt. Det sikrer dig, at du får et rent kontor, hvor du, medarbejdere, kunder og lignende føler sig godt tilpas. Særligt ved vores kontorrengøring er, at vi benytter svanemærkede produkter. Du får derfor en miljøvenlig løsning hos os. 

Få foretaget kontorrengøring efter dine behov

Det kan være meget forskelligt, hvor omfattende en rengøring der er behov for på diverse kontorer. Vi kan derfor tilbyde dig rengøring på kontor, der er tilpasset dine behov. Sammen finder vi frem til, hvilken form for rengøring, vi skal hjælpe dig med. Når du benytter os, har du også mulighed for at vælge, om vi skal gøre rent om dagen, aften eller natten. Det er helt op til dig. Det sikrer dig en skræddersyet løsning, hvor du får lige præcis den kontorrengøring, der er nødvendig på dit kontor. Har du brug for senere hen at justere op eller ned, er det selvfølgelig altid muligt.

Kontakt os for at høre mere om rengøring af kontor

Vil du høre mere om vores priser på kontorrengøring eller rengøring hos private er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan komme forbi til en uforpligtende snak, hvor vi kan komme nærmere, hvad dit behov er. Derefter kan vi give dig en konkret pris på, hvad det vil koste.

Vil du høre mere om vores priser? Ring til os på telefon 53 76 62 64, eller skriv en e-mail til os på kontakt@raskren.dk

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

​Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret