Kantinerengøring med styr på smileyordningen

​Har du brug for køkken- og kantinerengøring? Så er du kommet til det helt rigtige rengøringsfirma! Hos Rask Rengøring og Service ApS har vi stor ekspertise med at holde kantiner og køkkener rene, pæne og hygiejniske. Vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger, hvor vi har fokus på at overholde smileyordningen. Vi har kunder i bl.a. Herlev, Ballerup, Glostrup og mange andre steder.

Pålidelige medarbejdere til kantinerengøring

Vi tilbyder professionel kantine- og køkkenrengøring af høj kvalitet. Det kan være et storkøkken, en kantine eller tilsvarende, hvor du har ansvaret for rengøringen og hygiejnen.

Vi kan levere personale til alle støttefunktioner i forbindelse med drift af et storkøkken eller en kantine. Dermed undgår du at skulle holde rede på løn, feriepenge, skat osv. Vi sender blot en faktura på det antal timer, som du har købt, og vi tilbyder selvfølgelig konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Opvaskere
  • Køkkenrengøring
  • Kantinerengøring
  • Erhvervsrengøring
  • Køkkenmedhjælpere
  • Rengøring efter store arrangementer

Vi har naturligvis hygiejnecertifikat, og vores erfarne medarbejdere sikrer en stabil drift af din kantine eller dit køkken. Der er tale om pålidelige, ærlige og kompetente medarbejdere, som har en ren straffeattest. Samtidig bliver de grundigt instrueret i deres arbejdsopgaver forud for opgaven.​

​Vi benytter svanemærkede rengøringsprodukter, som både er til gavn for miljøet, men også for arbejdsmiljøet og køkkenet.

Få et uforpligtende tilbud på kantinerengøring

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor rengøring af køkken og kantine. Vi tager gerne en snak om de forskellige løsningsmodeller, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris for køkken- eller kantinerengøring. Har du også brug for hjælp til andre opgaver, såsom kontorrengøring eller klinikrengøring, udarbejder vi gerne en samlet pris til dig.

Du kan ringe til os på telefon 53 76 62 64 eller skrive til vores e-mail kontakt@raskren.dk for at høre nærmere. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret