​Klinikrengøring & laboratorie-rengøring af høj kvalitet

​Leder du efter et rengøringsfirma med speciale i klinikrengøring?

Hos Rask Rengøring og Service ApS udfører vi kvalitetsrengøring på klinikker, lægehuse og laboratorier med mere. Vi har kunder i bl.a. Ballerup, Herlev og Glostrup samt mange andre steder.

Skræddersyet klinikrengøring med fokus på dine behov

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring. Vores klinik- og laboratorierengøring svarer til traditionel kontorrengøring, men har et særligt fokus på hygiejne, og vi har naturligvis hygiejnecertifikat.

Vi kommer gerne udenfor åbningstid for at gøre rent, så der er pænt og rent, når I møder ind igen dagen efter.

Vi sammensætter gerne en skræddersyet rengøringsløsning, som passer til din klinik. Det kan f.eks. være ift., hvor hyppigt vi skal komme, og hvor ofte de enkelte områder skal rengøres. Dertil kommer andre serviceydelser som f.eks. at skifte toiletpapir, ordne køkken og sørge for drikkevarer med videre.

Vi benytter naturligvis svanemærkede rengøringsprodukter til gavn for miljøet samt arbejdsmiljøet. Al laboratorie- og klinikrengøring udføres af pålidelige, kompetente og ærlige medarbejdere, der har en ren straffeattest.

Samtidig bliver de grundigt instrueret i deres arbejdsopgaver forud for nye rengøringsopgaver. Det gælder alt fra jobfunktion til pligter og ansvar.

​​Få et uforpligtende tilbud på klinikrengøring

Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser og ydelser. Vi kommer desuden gerne ud for at få en snak og gennemgå klinikken. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede klinikrengøring. Hvis du også har brug for hjælp til andre opgaver, såsom kantinerengøring, udarbejder vi gerne et samlet tilbud til dig.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 53 76 62 64 eller skrive til vores e-mail kontakt@raskren.dk for at aftale nærmere.

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret