Bæredygtig og professionel butiksrengøring

Gør din butik indbydende for kunder

Hvis du har en butik, så ved du alt om, hvor vigtigt det er, at den er pæn og indbydende for alle besøgende og kunder. Det skaber nemlig den bedste oplevelse, så kunden får lyst til at komme igen. Ved Rask Rengøring og Service kan vi hjælpe dig med dette, da vi tilbyder professionel butiksrengøring til både store og små butikker.

Hvis du har en butik i Ballerup, Glostrup, Herlev eller heromkring, så er vi rengøringsfirmaet, du gerne vil have ud. For at sikre dig det bedste resultat – hver gang – benytter vi os udelukkende af bæredygtige rengøringsmidler, der er svanemærket. Vi ønsker nemlig at skåne miljøet samtidig med, at du får den kvalitetsrengøring, du ønsker.​

Vi rengør alle slags butikker

Afhængigt af hvilken butik du har, kan du have forskellige rengøringsbehov. Uanset om din butik er fuld af tøj, madvarer, køkkenudstyr, elektronik eller en god blanding af det hele, så finder vi en passende rengøring til dig.

Hvis du hyrer os til rengøring af butik, så sørger vi for altid at sende de samme smilende medarbejdere ud til dig, når du skal have gjort rent. Så kan du nemlig trygt stole på, at du hver gang får den samme kvalitet og imødekomne service. Vi kommer og gør rent, når det passer dig og lige så ofte, som du ønsker det.

For at sikre dig den bedste rengøring, sørger vi for altid at uddanne og instruere vores medarbejdere ordentligt. Derudover har vi taget de nødvendige hygiejnecertifikater, der kvalitetssikrer vores arbejde og garanterer dig en god og hygiejnisk butiksrengøring.

Kontakt os og få en pris på butiksrengøring

Vores priser afhænger af den enkelt rengøringsopgave, og vi skræddersyer altid et tilbud til vores kunder. Kontakt os derfor i dag og fortæl os om dine behov for butiksrengøring. Så sammensætter vi et tilbud til dig med en god pris.

Få et uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 53 76 62 64 eller skrive en e-mail til kontakt@raskren.dk.

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret