Afslut dit byggeprojekt med håndværkerrengøring​

Få et tilfredsstillende resultat

Håndværkerarbejde og byggeprojekter skaber utroligt meget støv og andet snavs, der lægger sig, når projektet er færdigbygget. Du får derfor først præcist det tilfredsstillende resultat, du er ude efter, når der er gjort ordentligt rent, og du kan nyde det færdige stykke arbejde.

Hos Rask Rengøring og Service tilbyder vi håndværkerrengøring, så dit håndværkerprojekt bliver ført helt til dørs. Vi gør rent efter byggearbejde i og omkring Glostrup, Herlev og Ballerup, og vi sørger for et flot og pletfrit resultat, så der ingen spor er efter håndværkernes besøg.​

Håndværkerrengøring i alle afkroge

Uanset om du har fået lavet en tilbygning, monteret et nyt køkken, lagt et nyt gulv eller noget helt fjerde, så efterlader arbejdet en del at gøre rent. Vores håndværkerrengøring er derfor utroligt grundig og går i dybden på samme måde som en hovedrengøring.

Vores rengøring efter håndværkere kan derfor eksempelvis indeholde grundig støvsugning og gulvvask, aftørring af overflader, rengøring af badeværelse og køkken og meget andet – afhængigt af, hvad du har brug for.

Hos Rask Rengøring og Service bruger vi udelukkende rengøringsmidler, der er Svanemærket. Det sikrer dig nemlig en miljøvenlig rengøring og et dejligt indeklima, efter vi er færdige. Samtidig har vi selvfølgelig et hygiejnecertifikat, der giver dig en vished om, at vores arbejde er professionelt og lever op til høje standarder.

Kontakt os og få et tilbud på rengøring efter byggeprojekt

Er du i gang med at få lavet et større renoveringsarbejde eller et andet byggeprojekt, så kan vi hjælpe dig helt i mål efterfølgende med vores håndværkerrengøring. Vi hører gerne om din opgave, så vi kan udforme et skræddersyet tilbud, der passer lige til dig og din rengøringsopgave.

Ring til os på telefon 53 76 62 64, eller skriv en e-mail til os på kontakt@raskren.dk, og bestil kompetent og professionel rengøring efter håndværkere.

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret