Flytterengøring til indflytning og fraflytning​

Vi gør rent i forbindelse med alle former for flytning

Står du og skal til at flytte fra et hus, en lejlighed eller hele virksomheden fra en kontorbygning? Og leder du i den forbindelse efter et rengøringsfirma, der kan hjælpe dig? Så kan vi ved Rask Rengøring og Service tilbyde dig den flytterengøring, du står og mangler.

Vi gør rent i alt fra store kontorer og villaer til mindre lejligheder i hele området omkring Ballerup, Glostrup og Herlev. Uanset om du skal have rengjort det sted, du skal flytte ind i eller flytte fra, så hjælper vi dig med en grundig kvalitetsrengøring med miljøvenlige, svanemærkede rengøringsmidler.​​

Mange fordele ved flytterengøring

Der er mange gode grunde til at få professionel hjælp til flytterengøring. Hvis du skal flytte ud af en lejlighed, så kan du med ordentlig rengøring sikre dig, at du får en større del af dit depositum tilbage. Hvis du derimod skal flytte fra et privatejet hus, så kan en grundig

flytterengøring forbedre mulighederne for, at potentielle købere bliver interesserede i huset.

Skal du derimod flytte ind i en købt lejlighed eller et købt hus, kan vi hjælpe dig med at gøre dit nye hjem rent og indflytningsklar til den store flyttedag. Og hvis du er udlejer, indgår vi gerne en fast aftale om at rengøre dine lejemål, når der er udskiftning blandt dine lejere.

Uanset hvad du har brug for flytterengøring til, så tager vi os af det for dig.

Kontakt os og hør mere

Skal du til at flytte, og vil du derfor gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os allerede i dag! Når du har sat os ind i, hvad du skal have gjort rent, så kan vi udforme et tilbud med en pris til dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 53 76 62 64 eller på e-mail kontakt@raskren.dk.

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret