Privat hovedrengøring med miljøvenlige produkter​

Vi rengør dit hjem i dybden

Er det ved at være lang tid siden, der er blevet gjort grundigt rent i dybden hjemme ved dig, så kan vi ved Rask Rengøring og Service hjælpe dig til et pletfrit hjem. Vi tilbyder hovedrengøring med miljøvenlige, svanemærkede produkter, der sikrer et flot resultat, et godt indeklima og belaster klimaet mindst muligt. Vi tænker nemlig bæredygtighed ind i vores arbejde.

Leder du efter professionel hjælp til hovedrengøring i Herlev, Ballerup, Glostrup eller et sted i nærheden, så kan vi komme forbi dig med vores rengøringshjælp. Når vi står for rengøringen hjemme ved dig, så får du selv lov til at definere, hvilke opgaver vi skal tage os af, og hvilket resultat du ønsker.​

Få gjort rent overalt med hovedrengøring

Hovedrengøring er en ydelse, der ofte bliver udført i hjem, hvor der ikke er blevet gjort grundigt rent i en længere periode. Det kan dog også tilbydes som flytterengøring, hvis du skal have rengjort et lejemål, du flytter fra, eller gjort dit kommende hjem indflytningsklar.

Foruden alle opgaverne, der indgår i vores standard privatrengøring, herunder rengøring af køkken, badeværelse, overflader og gulv, så består vores hovedrengøring også af:

  • Afkalkning af haner og sanitære installationer
  • Rengøring af højthængende lamper
  • Fjernelse af edderkoppespind osv.
  • Og meget andet – efter behov

Ved Rask Rengøring og Service har vi et stort udbud af ydelser. Hvis du ønsker at kombinere din hovedrengøring med eksempelvis haveservice, vinduespolering eller andet, så kan du sagtens det.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du leder efter kompetent hjælp til hovedrengøring, så er du kommet til det helt rette sted. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du vil hyre os til at gøre grundigt rent i dit hjem.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine rengøringsopgaver. Du kan få fat på os ved enten at ringe på telefon 53 76 62 64 eller skrive på e-mail kontakt@raskren.dk.​

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret