Professionel og miljøvenlig industrirengøring​

Få et fast rengøringspersonale tilknyttet

​Leder du efter et kompetent rengøringsselskab, der kan tage sig af dine opgaver med industrirengøring? Ved Rask Rengøring og Service hjælper vi med rengøring af industrilokaler og -bygninger i Ballerup, Herlev, Glostrup og de omkringliggende byer og områder.

Vi tilbyder en miljøvenlig industrirengøring med svanemærkede rengøringsprodukter. Vi sikrer dig derfor et rent og flot resultat med omtanke for miljøet. Derudover sender vi altid de samme glade medarbejdere ud til dig, så du får faste folk, du kan stole på, til at gøre rent i din

industri.

Industrirengøring efter dine behov

Der findes mange forskellige former for industrier og produktioner, og hver bygning har sine helt egne rengøringsopgaver og behov. Vi tilbyder alle former for industrirengøring, og vi skræddersyr vores rengøringsløsning, så den passer til dine lokaler.

Mange industrier indeholder også vigtige og komplicerede maskiner, der skal håndteres nænsomt af kyndige folk. Vores ansatte er alle pålidelige, troværdige og kompetente, så du trygt kan overlade dit maskineri og øvrige inventar i vores hænder, mens vi gør rent.

Hvis din industri kører i størstedelen af døgnets timer, så kan det være svært at finde tiden til at have rengøringspersonale gående. Vi tilbyder derfor en stor fleksibilitet i vores løsninger, og kan tilbyde rengøring til industri i både dags-, aften- og nattetimer – alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst.​

Kontakt os for en uforpligtende pris

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores industrirengøring, eller hvis ud vil have et uforpligtende tilbud med en pris, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og gennemgår din industri, så vi kan skræddersy en pris og en rengøringsplan præcist til dig.

Du kan ringe til os på telefon 53 76 62 64 eller skrive på kontakt@raskren.dk for at aftale nærmere.

Indhent tilbud på rengøring

Indhent tilbud i nedenstående formular.

Derefter kontakte dig vedr. tilbud på rengøring.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Rask Rengøring og service ApS

CVR: 35682309​

​​Kontaktoplysninger

English call: 53 86 62 64

Telefon: 53 76 62 64

E-mail: kontakt@raskren.dk

​Cerfiticeret